MONIQUENWERK Broderie d'art

 

 

Monnikenwerk.... Moniquenwerk! Broderie d'Art van Monique van Munster

“Werken aan de achterkant van de glamour”, met prachtige zijde, gouddraad, swarovski-stenen, rocailles en pailletten creeër ik ultiem luxe handwerk voor couturiers, kleermakers en hoedenmakers.

Ik lever eigen ontwerpen in opdracht, afgestemd op de wensen van de klant en kleermaker. Leverbaar als applicatie, maar ook direct op een aangeleverd patroondeel.

 PRIVÉLESSEN BRODERIE D’ART in TILBURG

 

In het atelier kan je ook in je eigen tempo kennis maken met deze ambachtelijke techniek waarbij je kralen en pailletten met een speciale naald, de zg. lunévillenaald leert verwerken. Na de eerste kennismaking met deze techniek kan je dit toepassen in een eigen ontwerp of je kan kiezen uit de motieven in het atelier en deze naar eigen smaak en inzicht invullen. In het atelier krijg je altijd een individuele werkplek, voorzien van eigen verlichting, waardoor je onbelemmerd in je eigen tempo de techniek eigen kan maken.

 

Moniquenwerk heeft nu ook een eigen website met alle actuele informatie:

WWW.MONIQUENWERK.NL

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekiVolg het nieuws van Moniquenwerk ook op de eigen Facebookpagina Moniquenwerk

 

 

 

 

MONIQUENWERK pauwblauw01

detail van waar ik nu mee bezig ben.... pauwblauw, groen en goudwerk...

MONIQUENWERKgoudwerk

M'n eerste goudborduurwerk is op een sieradendoosje terecht gekomen... en wel trots op het commentaar van m'n docente Margreet Beemsterboer: Ik ben trots op je! Prachtig resultaat en een hele leuke reminder aan een mooie dag!

MONIQUENWERKvlam

bij wijze van experiment een los element gemaakt, dat ik in een ander werk wil monteren.
maar het nodigt ook uit om hier mee verder te gaan en het als sieraad te ontwikkelen....

MONIQUENWERK  fleurs-de-Luneville

Detail van een werk dat in een specialisatiecursus maakte in Luneville, de bakermat van de broderie d'art

MONIQUENWERK dentelle decoupée

dentelle decoupée, uitgeknipte kant verrijkt met kralen en gouddraad.

MONIQUENWERK tasje

dit tasje heb ik gemaakt met van eerste proefwerkstuk dat ik maakte in broderie d'art dat ik maakte op een opleiding in België... kralen en pailletten met de Lunevillenaald geborduurd op zijden organza, gemonteerd op een handgemaakt tasje van chantungzijde, opgevuld met wollen wattine.