Workshops a la carte

Het is in het atelier altijd mogelijk om op afspraak, als het u uitkomt, een workshop op maat samen te stellen voor een klein gezelschap (4-8 personen).

IMG 3461

Schilder je eigen "Van Gogh-zonnebloem" in vilt

 

Maak kennis met verschillende vilttechnieken ( natvilten, droogvilten met de punchmachine) borduren en kralenwerk. Op een paneel van zwaar industrieel vilt creëren we een 3D zonnebloem in de expressieve stijl van Vincent van Gogh, die we nog verder bewerken met glaskralen en borduurwerk. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een zeer persoonlijk kunstwerk in de stijl van Van Gogh.

In deze creatieve en gezellige dagworkshop gaan we terug in de tijd en laten we ons inspireren door de beroemde zonnebloemen van Vincent van Gogh. Zoals hij direct vanuit de tube schilderde, met ongemeng...de zuivere kleuren, zo kiezen we in deze workshop onze kleuren uit een scala van 70 kleuren wol. Daarmee “schilderen”we een achtergrond waarop we met verschillende natvilttechnieken een 3D zonnebloem gaan vilten, die we verder gaan bewerken met borduurwerk en glaskraaltjes.

Voor deze dag hoef je nog niet te kunnen vilten of borduren, ik leg iedere stap uitgebreid uit en doe zelf ook gezellig mee zodat je makkelijk de kunst bij mij kan afkijken. Aan het eind van de dag is je kunstwerk klaar, of weet je in ieder geval hoe je er thuis aan verder kan werken en krijg je daarvoor de nodige materialen mee naar huis.
de kosten voor deze workshop zijn €75, inclusief materiaal, koffie en thee, en een lunch.

Deze workshop van 10.00 tot 16.00 is individueel of in een groep van max 5 personen te boeken op werkdagen, in het weekend geldt er een toeslag van €15 pp

 

Teambuilding, groepswerk

Er kan een heel bijzonder werk ontstaan als je met een groep gaat vilten, niet ieder een eigen stukje, maar samen aan een wandkleed.Het is een zeer verrijkende ervaring waarbij iedereen elkaar aan kan vullen. De kleuren kunnen desgewenst van tevoren in overleg uitgekozen worden, bv aangepast aan de ruimte waar het zal komen hangen. Deze workshop is geschikt voor teamuitjes, waarbij het gemaakte wandkleed een mooi blijvend aandenken aan de workshop is. Maar het is ook een heel leuk cadeau om die ene vriendin gezamelijk te geven! In het voorjaar en in de zomer is het ook mogelijk om deze workshop in een prachtige tuin vlakbij het atelier te laten plaatsvinden.

De kosten voor deze workshop zijn voor een groep van 8-10 personen €250, inclusief materialen.

Workshops a la carte

Het is in het atelier altijd mogelijk om op afspraak, als het u uitkomt, een workshop op maat samen te stellen voor een klein gezelschap (4-8 personen). Er kan dan door de deelnemers ter plekke gekozen worden uit verschillende werkstukken. Een greep uit de mogelijkheden: sieraden van rubber en vilt, sieraden van vilt en borduurwerk, steen invilten, "Artvilt", sieraden van rubber, een naadloos smartphone-hoesje, een vaasje invilten....

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en is te boeken op werkdagen voor €30 pp, in het weekend geldt er een toeslag van €5 pp