IMG 3461

Schilder je eigen "Van Gogh-zonnebloem" in vilt

 

Maak kennis met verschillende vilttechnieken ( natvilten, droogvilten met de punchmachine) borduren en kralenwerk. Op een paneel van zwaar industrieel vilt creëren we een 3D zonnebloem in de expressieve stijl van Vincent van Gogh, die we nog verder bewerken met glaskralen en borduurwerk. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een zeer persoonlijk kunstwerk in de stijl van Van Gogh.

In deze creatieve en gezellige dagworkshop gaan we terug in de tijd en laten we ons inspireren door de beroemde zonnebloemen van Vincent van Gogh. Zoals hij direct vanuit de tube schilderde, met ongemeng...de zuivere kleuren, zo kiezen we in deze workshop onze kleuren uit een scala van 70 kleuren wol. Daarmee “schilderen”we een achtergrond waarop we met verschillende natvilttechnieken een 3D zonnebloem gaan vilten, die we verder gaan bewerken met borduurwerk en glaskraaltjes.

Voor deze dag hoef je nog niet te kunnen vilten of borduren, ik leg iedere stap uitgebreid uit en doe zelf ook gezellig mee zodat je makkelijk de kunst bij mij kan afkijken. Aan het eind van de dag is je kunstwerk klaar, of weet je in ieder geval hoe je er thuis aan verder kan werken en krijg je daarvoor de nodige materialen mee naar huis.
de kosten voor deze workshop zijn €75, inclusief materiaal, koffie en thee, en een lunch.

Deze workshop van 10.00 tot 16.00 is individueel of in een groep van max 5 personen te boeken op werkdagen, in het weekend geldt er een toeslag van €15 pp